Dakvenstermeester Klussenier Martin de Jong

Martin_de_JongMijn naam is Martin de Jong en woonachtig in Hoogvliet bij Rotterdam.
Ik ben sinds 8 jaar zelfstandig ondernemer en  aangesloten bij de Klussenier. In de loop der jaren heb ik al behoorlijk wat dakramen en daglichtsytemen geplaatst, ik ben dan ook VELUX montagepartner geworden om een goed product en advies te kunnen geven naar mijn klanten.
Als VELUX montagepartner volg ik ieder jaar de trainingen om op de hoogte te blijven van de producten en mogelijkheden die er zijn met hun producten.
Omdat ik kwaliteit wil bieden aan mijn klanten ben ik lid geworden van het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, met de trainingen die ik hier krijg weet ik ook alles over de wet en regelgeving van het bouwbesluit en de nieuwe wet kwaliteitsborging. De trainingen zijn tevens gebaseerd op hoe je een dakraam nou op de juiste manier in het dak plaatst en voornamelijk aansluit op het dak en met name de isolatie en luchtdichtheid ivm vocht en condens.
Door aan te sluiten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk kan ik mijn klanten een extra service bieden door gecertificeerd te monteren en ze dus verzekerd zijn van een juiste montage.

Kijk voor meer informatie op mijn pagina!