Dakvenstermeesters Montage Keurmerk Workshop

Meer weten over daglicht in hellende daken en de wet Kwaliteitsborging?

WORKSHOP_DakvenstermeestersAls Dakvenstermeesters Montage Keurmerk bieden wij workshops aan om onze kennis te delen met betrokken partijen in het bouwproces, van ontwerp tot oplevering.
De bouwsector is de laatste jaren sterk veranderd en er zijn steeds meer innovatieve vernieuwingen op het gebied van daglichtproducten en isolatiewaardes, dit verdiend de nodige aandacht op de aansluitingen van verschillende onderdelen en verwerking van producten.

Workshops bieden wij aan om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen in het bouwbesluit, wet kwaliteitsborging en de juiste verwerking van daglichtproducten in aansluiting met het hellend en plat dak. Deze workshops stellen wij samen met verschillende partners  om een zo goed mogelijke invulling te geven van de huidige markt omstandigheden.

Waar
De workshops worden bij ons intern gegeven op onze locatie aan de Lorentzstraat 3b 6716 AD EDE (Gld), bij voldoende deelnemers van een organisatie of bedrijf kunnen we dit ook op locatie verzorgen.

Voor wie
Workshop_dakvenstermeestersOnze workshops zijn voor meerdere partijen in de bouwsector, van ontwerpers, uitvoerende partijen, fabrikanten tot opdrachtgevers.
Denk daarbij aan o.a. :

  • Aannemer, calculator, werkvoorbereider, uitvoerder en timmerman
  • Architect, bestekschrijver en tekenaar
  • Woningbouwvereniging, Vereniging van eigenaren en onderhoudsafdeling
  • Verzekeraar, fabrikanten en bouwmaterialen handelaren

Na het volgen van een workshop ontvangt u een bewijs van deelname en een hand-out/samenvatting.


Momenteel bieden wij onderstaande workshops aan: