Zekerheid voor u als Ontwerper

Als ontwerper bent u altijd verantwoordelijk voor het voldoen van uw ontwerp aan de bouwregelgeving. De manier waarop een daglichtproduct ingebouwd wordt kunt u in de tekening en details opnemen met behulp van de tekeningen en details of BIM module die door fabrikanten ter beschikking gestald worden. Hoe het uiteindelijk op de bouwplaats tot stand komt is afhankelijk van de bouwer of uitvoerende partij.

Wanneer u als ontwerper zekerheid wenst op het gebied van vakkundige montage en aansluitingen van daglichtproducten dan kunt u een beroep doen op het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk. Een dakraam, dakkapel, lichtkoepel of ander daglichtproduct dient op de juiste manier ingebouwd te worden met de juiste aansluitingen en aanpassingen volgens het bouwbesluit, regelgeving en voorschriften van de fabrikant. De isolatiewaarde van het bestaande dak moet behouden blijven en ook de aansluitingen dienen goed te zijn om vocht en condens problematiek te voorkomen. Met het certificaat Dakvenstermeesters Montage Keurmerk tonen onze leden aan dat ze de opleiding voltooid hebben en u gewaarborgde montage kunnen bieden.

Wanneer de wet Kwaliteitsborging van kracht wordt moet u aantonen dat het bouwwerk aan het bouwbesluit voldoet,  het certificaat Dakvenstermeesters Montage Keurmerk geeft u deze waarborging. Hiermee kunt u aantonen dat de werkzaamheden uitgevoerd zijn door een gecertificeerd bedrijf.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk of zoekt u een Dakvenstermeester bij u in de buurt kijk dan Hier!