Merken Daglichtproducten!

VELUX

Al ruim 70 jaar creëert VELUX, met behulp van daglicht en frisse lucht, betere leefomgevingen onder het dak. De Dakvenstermeesters verwerken alle VELUX producten volgens de voorschriften van de fabrikant o.a. Dakramen, Daglichtsystemen, raamdecoratie, zonwering maar ook de lichtkoepels en de VELUX modulaire lichtstraten.

FAKRO

Als leverancier streeft FAKRO ernaar om comfort in daglicht bereikbaar te maken voor huishoudens wereldwijd. Ze doen dit door producten te leveren die voorzien zijn van een hoge kwaliteit gecombineerd met unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het productaanbod bestaat uit dakramen, lichtkoepels, platdakramen, zonweringen, zoldertrappen, zonnecollectoren en aanverwante producten. De Dakvenstermeesters zijn door FAKRO opgeleid om al deze producten te kunnen monteren volgens de voorschriften.

FEROLUX monumentale dakramen

De nostalgische FEROLUX dakramen worden met de hand gemaakt. De dakramen zijn dan ook uniek in zijn soort, passen perfect bij de uitstraling van vroeger. De FEROLUX dakramen zijn voorzien van HR++ beglazing en zijn volledig geïsoleerd. De Dakvenstermeesters zijn voor Nederland de montagepartner en zijn ook allen getraind om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor kunnen wij de dakramen leveren en monteren volgens de voorschriften.

SOLATUBE

Solatube brengt daglicht. Mensen floreren beter, kleuren zijn natuurlijker… het hele binnenklimaat fleurt op dankzij Solatube. Via een kleine lichtkoepel wordt het opgevangen daglicht nagenoeg zonder lichtverlies getransporteerd naar elke gewenste ruimte. Zelfs tot over een lengte van wel 10 meter. Mooi, natuurlijk daglicht, precies daar waar u dat wilt. De Dakvenstermeesters zijn door Solatube geschoold om u een deskundig advies te geven en het product op de juiste manier aan te brengen voor het beste resultaat.

VLAKKELICHTKOEPEL

Vlakke_Lichtkoepel

Vlakkelichtkoepel is producent van glazen Daklichten en Lichtstraten voor platte en licht hellende daken. De vlakke glazen dakelementen van Vlakkelichtkoepel zijn een stijlvol alternatief voor de traditionele lichtkoepels. Ze combineren strak design en een lage opbouw met eenvoud in montage. En ze zijn verkrijgbaar in iedere maat, met verschillende opties en kenmerken, tegen een aantrekkelijke prijs. Kenmerkend zijn de grote overspanningen in glas, zonder tussenstijlen.

Vlakkelichtkoepel heeft een groot assortiment voor zowel geïsoleerde (binnen-buiten) als niet-geïsoleerde (buiten-buiten) toepassingen.

LUXboX

De LUXboX is een hoogwaardig daglichtproduct met een hoge isolatiewaarde van Rc 6.0 en is standaard voorzien van FAKRO dakramen, deze zijn bedienbaar aan de onderzijde waardoor u eenvoudig het dakraam kunt bedienen. De LUXboX is ook leverbaar met VELUX of ROTO dakramen. De Dakvenstermeesters zijn officieel montage partners van de LUXboX en kunnen u alles vertellen over de legio mogelijkheden met een LUXboX.

UBBINK

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Zij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht  en Waterdicht bouwen vormen de basis van onze productportefeuille. Daarnaast bieden ze ook dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.
De Dakvenstermeesters gebruiken de toegevoegde waarde van Ubbink producten om een werk compleet te kunnen realiseren.

ROTO

De hoogwaardige Roto-producten worden voor 90% in Duitsland gemaakt en exclusief verdeeld via erkende montage partners. De Dakvenstermeesters zijn voor Nederland de montagepartner en zijn ook allen getraind in Duitsland om de kwaliteit van ROTO te waarborgen. Hierdoor kunnen wij de Dakramen, Daglichtsystemen, raamdecoratie en zonwerende producten leveren en monteren volgens de voorschriften.