Zekerheid voor u als Bouwbedrijf

Als bouwbedrijf bent u verantwoordelijk voor het bouwen volgens de regelgeving van het bouwbesluit en aanvullende BRL en URL richtlijnen. De isolatienorm en luchtdicht bouwen is in de huidige tijd een belangrijk onderdeel van een gebouw, de isolatiewaarde van een dak is Rc 6.0 en moet daar ook aan voldoen wanneer dit onderbroken wordt door een daglichtproduct. Als bouwbedrijf moet u voldoen aan de normen en eisen, een opdrachtgever hecht dan ook veel waarde aan aantoonbare resultaten. Wanneer u als bouwbedrijf de werkzaamheden uitbesteed aan een bedrijf met Dakvenstermeesters Montage Keurmerk bent u verzekerd van een juiste aansluiting en montage van daglichtproducten in Hellend en plat dak.

Als bouwer bent u met het invoeren van de Wet Kwaliteitsborging verantwoordelijk voor het al dan niet in gebruik kunnen nemen van een gerealiseerd gebouw. Dat kan alleen wanneer onomstotelijk vast staat dat het gebouw aan alle eisen voldoet. Een kwaliteitsborger zal zijn handtekening pas plaatsen wanneer aan alle eisen is voldaan. Het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk helpt u bij deze met het gewaarborgde certificaat voor inbouw en montage van daglichtproducten volgens de voorschriften.

Meer informatie?

Wilt u als bouwbedrijf meer informatie over Dakvenstermeesters Montage Keurmerk of wilt u zelf aansluiten als Dakvenstermeester vraag dan Hier vrijblijvend informatie aan.