Zekerheid voor u als Woningbouwvereniging

Uw huurders hebben vaak wensen aan hun woning, o.a. het plaatsen van een dakraam, lichtkoepel, dakkapel of ander daglichtproduct. Als woningbouwvereniging en verhuurder eist u natuurlijk dat de montage voldoet aan de kwaliteitseisen van het bouwbesluit van de rijksoverheid en dat het werk uitgevoerd wordt door een gecertificeerd erkend bedrijf. U zit als verhuurder niet te wachten op schade aan uw panden door het verkeerd inbouwen van een daglichtproduct.

Wanneer u als woningbouwvereniging kiest voor een bedrijf met Dakvenstermeesters Montage Keurmerk dan bent u hiervoor volledig ingedekt. Een dakraam, dakkapel, lichtkoepel of ander daglichtproduct dient op de juiste manier ingebouwd te worden met de juiste aansluitingen en aanpassingen volgens het bouwbesluit, regelgeving en voorschriften van de fabrikant. De isolatiewaarde van het bestaande dak moet behouden blijven en ook de aansluitingen dienen goed te zijn om vocht en condens problematiek te voorkomen. Met het certificaat Dakvenstermeesters Montage Keurmerk tonen onze leden aan dat ze de opleiding voltooid hebben en u gewaarborgde montage kunnen bieden.

Wanneer de wet Kwaliteitsborging van kracht wordt moet u aantonen dat het bouwwerk aan het bouwbesluit voldoet,  het certificaat Dakvenstermeesters Montage Keurmerk geeft u deze waarborging. Hiermee kan uw huurder aantonen dat ze een gecertificeerd bedrijf de werkzaamheden heeft laten uitvoeren.

Meer informatie?

Wilt u als woningbouwvereniging meer informatie over het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk of heeft u zelf een onderhoudsafdeling die u wilt certificeren, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en informatie aan via ons formulier.