Opleidingen en trainingen

Dakvenstermeester Montage Keurmerk verzorgt opleidingen in 3 verschillende doelgroepen op het gebied van inbouwen van dakramen, dakkapellen en dakserre`s in het Hellende dak. Wij zijn het opleidingsinstituut in de bouw op het gebied van daglichtproducten in daken, door onze nauwe samenwerking met SKH bieden wij u een goede basis bij de montage van daglichtproducten. Door SKH worden deelnemers van de opleidingen ook gecertificeerd na het afnemen van een examen. Deze trainingen zijn gebaseerd op vakkundige inbouw en aansluitingen van dakramen, dakkapellen en dakserre`s in het hellende dak.

Dakvenstermeester Montage Keurmerk hanteert 3 groepen daglichtproducten:

Opleidingen vormen een belangrijk onderdeel van het uit mogen dragen van het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk. Daarnaast worden er regelmatig product-opleidingen door aangesloten producenten aangeboden. Verder organiseren wij voor de leden en partners o.a. bijeenkomsten, social media trainingen en fabrieksbezoeken.

Een Dakvenstermeester staat garant voor vakkundige inbouw en aansluitingen van daglichtproducten en dakkapellen. Dit op basis van een gecertificeerd landelijk keurmerk, goede service en een perfecte oplossing.

Dakvenstermeesters_TrainingscentrumVoor WIE is ons opleidingaanbod van toepassing?

  • Medewerkers van bouw- en aannemingsbedrijven
  • Dakdekkers, Pannen, Riet, Leien
  • ZZPer en klusbedrijven
  • Onderhoudsdiensten voor corporaties en VVE
  • Opzichters van woningbouwverenigingen

WAAROM Dakvenstermeesters Montage Keurmerk?

  • Kennis van bouwbesluit en aansluitingen
  • Merk onafhankelijke trainingen
  • Eigen praktijkruimte
  • Gekwalificeerde opleiders
  • samenwerking met SKH en KOMO

SKH_certificaatDe opleidingen zijn gecertificeerd door SKH, dit biedt u zekerheid met meerwaarde. De zekerheid van het certificaat plus de meerwaarde van bewezen meedenkkracht, uitstekende service, kennis van zaken en jarenlange ervaring. SKH heeft de opleidingen van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk getoetst op de huidige wet- en regelgeving en of deze voldoen aan de normen en kwaliteit die SKH hanteert als onafhankelijk orgaan. Na de opleiding wordt het examen afgenomen door SKH en bij een positief resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat voor zijn behaalde module en een persoonlijke pas om aan te tonen aan opdrachtgevers dat voldaan is aan de kwaliteitseisen van SKH.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Dakvenstermeesters Montage Keurmerk of wil je zelf Dakvenstermeester worden klik dan Hier.