Lid worden als Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf en Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
Aannemersbedrijf_lid_wordenAls aannemer wordt van u verwacht dat alle kennis in huis is om tot een juiste uitvoering te komen van het bouwwerk, u draagt immers de verantwoordelijkheid tot oplevering en jaren daarna.
Voor de kennis op het gebied van inbouwen dakramen, dakkapellen en andere daglichtlichtproducten is het de laatste jaren steeds belangrijker geworden dat dit op een juiste manier uitgevoerd wordt. De isolatiewaarde van een dak voor nieuwbouw is per 2015 verhoogd naar Rc 6.0, deze isolatiewaarde moet ook na het inbouwen van een dakraam of dakkapel voldoen aan deze waarde. Door het toepassen van verkeerde materialen en aansluitingen ontstaan er regelmatig schades in en aan het dak. Denk daarbij aan warmte lekken, vocht en condensproblemen welke u niet direct waarneemt.

Meerwaarde om Dakvenstermeester te worden.

Door lid te worden van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk onderscheid u uw bedrijf met de juiste kennis op het gebied van montage van alle mogelijke daglichtproducten en de aansluitingen in het hellende en platte dak. Opdrachtgevers vragen om steeds meer zekerheden wanneer ze een werk willen aanbesteden, met het oog op de naderende wet Kwaliteitsborging bent u als aannemersbedrijf aansprakelijk voor het werk wat u oplevert.
SKH_certificaatMet het lidmaatschap en geschoold personeel kunt u aantonen dat u werkt volgens het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk en volledig op de hoogte bent van het bouwbesluit 2012 en wet-regelgeving.
Als Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zijn wij gecertificeerd door SKH te wageningen, SKH is een onafhankelijk borger van keurmerken voor proces, persoons- en productcertificaten.

Persoonsgebonden_certificaatPersoneel gecertificeerd.
Door te investeren in uw personeel door scholing en trainingen bied u meerwaarde aan uw bedrijf. Als lid van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk kunt u uw personeel trainingen laten volgen in de 5 verschillende productgroepen, uw personeelslid ontvangt een certificaat en een persoonsgebonden pas.
De trainingen worden bij SKH in Wageningen gegeven en zijn 1 maal per 2 jaar om uw personeel op de hoogte te houden van de ontwikkeling in wet en regelgeving van het bouwbesluit. Trainingen voldoen aan de beoordelingsgrondslag BGS-009 die opgesteld is door SKH voor montage van daglichtproducten in hellend en plat dak.

Mogelijkheden.
Bent u interesseert in het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op.

Persoonsgegevens

 

Verificatie