Lid worden als ZZPer of Klusbedrijf

Klusbedrijf_zzp_lid_wordenZZPer of Klusbedrijf en Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
Als zelfstandige zonder personeel of klusbedrijf wordt van u verwacht dat alle kennis in huis is om tot een juiste uitvoering te komen van een verbouwing, u draagt immers persoonlijk de verantwoordelijkheid tot oplevering en jaren daarna.
Voor de kennis op het gebied van inbouwen dakramen, dakkapellen en andere daglichtlichtproducten is het de laatste jaren steeds belangrijker geworden dat dit op een juiste manier uitgevoerd wordt. De isolatiewaarde bestaande bouw is Rc 3.5 en voor nieuwbouw is het per 2015 verhoogd naar Rc 6.0, deze isolatiewaarde moet ook na het inbouwen van een dakraam of dakkapel voldoen aan deze waarde. Door het toepassen van verkeerde materialen en aansluitingen ontstaan er regelmatig schades in en aan het dak. Denk daarbij aan warmte lekken, vocht en condensproblemen welke u niet direct waarneemt.

Meerwaarde om Dakvenstermeester te worden.

Door lid te worden van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk onderscheid u uzelf en  uw bedrijf met de juiste kennis op het gebied van montage van alle mogelijke daglichtproducten en de aansluitingen in het hellende en platte dak. Opdrachtgevers vragen om steeds meer zekerheden wanneer ze een werk uitgevoerd willen hebben, met het oog op de naderende wet Kwaliteitsborging bent u als ZZPer of Klusbedrijf persoonlijk aansprakelijk voor het werk wat u oplevert.
SKH_certificaatMet het lidmaatschap kunt u aantonen dat u werkt volgens het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk en volledig op de hoogte bent van het bouwbesluit 2012 en wet-regelgeving.
Als Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zijn wij gecertificeerd door SKH te wageningen, SKH is een onafhankelijk borger van keurmerken voor proces, persoons- en productcertificaten.

Persoonsgebonden_certificaatPersoonlijk gecertificeerd.
Door te investeren in scholing en trainingen bied u meerwaarde aan uzelf en uw bedrijf. Als lid van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk kunt u trainingen volgen in de 5 verschillende productgroepen, na het behalen van het examen ontvangt u een certificaat en een persoonsgebonden pas.
De trainingen worden bij SKH in Wageningen gegeven en zijn 1 maal per 2 jaar om u op de hoogte te houden van de ontwikkeling in wet en regelgeving van het bouwbesluit. Trainingen voldoen aan de beoordelingsgrondslag BGS-009 die opgesteld is door SKH voor montage van daglichtproducten in hellend en plat dak.

Montagepartner_Velux_Fakro_klussenierBent u al montagepartner van een merk.
Het kan voorkomen dat u al montagepartner bent van een fabrikant van dakramen of andere daglichtproducten, dan is het juist raadzaam om lid te worden van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk. Fabrikanten geven trainingen op de verwerking van hun producten en het toe passen van de juiste onderdelen om de garantie te kunnen garanderen op de producten.
Als dakvenstermeester wordt u opgeleid en gecertificeerd op het gebied van inbouw en aansluitingen van dakramen en daglichtproducten  in het hellend en plat dak.
Ook wanneer u daar naast aangesloten bent bij een organisatie of franchise formule is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wet en regelgeving op het gebied van inbouwen en verwerken van dakramen, dakkapellen en andere daglichtproducten.
Als ondernemer bent u aansprakelijk voor een juiste montage.

Mogelijkheden.
Bent u interesseert in het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op.

Persoonsgegevens

 

Verificatie