Lid worden als Dakkapelbedrijf

Dakkapelbedrijf en Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
Dakkapel_plaatsen_monterenAls dakkapelbedrijf en dakkapelmonteur wordt van u verwacht dat alle kennis in huis is om tot een juiste uitvoering te komen bij het leveren en aanbrengen van een dakkapel, u draagt immers de verantwoordelijkheid tot oplevering en jaren daarna. De laatste 15 jaar zijn er steeds meer prefab dakkapelbouwers op de markt gekomen, maar hoe kun je jou bedrijf en product nu onderscheiden in deze groeiende markt.
Voor de kennis op het gebied van het plaatsen van dakkapellen en daklichten is het de laatste jaren steeds belangrijker geworden dat dit op een juiste manier uitgevoerd wordt. De isolatiewaarde van een dak in bestaande bouw is Rc 3.5 en voor nieuwbouw is dit per 2015 verhoogd naar Rc 6.0, deze isolatiewaarde moet ook na het inbouwen van een dakkapel of daklicht voldoen aan deze waarde. Door het toepassen van verkeerde materialen en aansluitingen ontstaan er regelmatig schades in en aan het dak. Wanneer een dakkapel of daklicht niet op de juiste manier gemonteerd wordt en ook de constructie niet op de juiste wijze aangepast wordt kan de schade aanzienlijk zijn. Denk daarbij aan warmte lekken, vocht en condensproblemen welke u niet direct waarneemt.

Meerwaarde om Dakvenstermeester te worden.

Door lid te worden van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk onderscheid u uw bedrijf met de juiste kennis op het gebied van montage van alle dakkapellen, daklichten, dakserres en de aansluitingen in het hellende dak. Opdrachtgevers vragen om steeds meer zekerheden wanneer ze een dakkapel of daklicht geplaatst willen hebben. Met het oog op de naderende wet Kwaliteitsborging bent u als dakkapelbedrijf aansprakelijk voor het werk wat u oplevert.
SKH_certificaatMet het lidmaatschap en geschoold personeel kunt u aantonen dat u werkt volgens het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk en volledig op de hoogte bent van het bouwbesluit 2012 en wet-regelgeving.
Als Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zijn wij gecertificeerd door SKH te wageningen, SKH is een onafhankelijk borger van keurmerken voor proces, persoons- en productcertificaten.

Persoonsgebonden_certificaatPersoneel gecertificeerd.
Door te investeren in uzelf en uw personeel door scholing en trainingen bied u meerwaarde aan uw bedrijf. Als lid van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk kunt u uw personeel trainingen laten volgen in de 5 verschillende productgroepen, uw personeelslid ontvangt een certificaat en een persoonsgebonden pas.
De trainingen worden bij SKH in Wageningen gegeven en zijn 1 maal per 2 jaar om uw personeel op de hoogte te houden van de ontwikkeling in wet en regelgeving van het bouwbesluit. Trainingen voldoen aan de beoordelingsgrondslag BGS-009 die opgesteld is door SKH voor montage van daglichtproducten in hellend en plat dak.

Dakkapel_keurmerk_montageOnderscheidend met uw dakkapel.
Wanneer u als dakkapelbedrijf lid wordt van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zullen wij ook uw product controleren op de wet en regelgeving, als dakkapelbedrijf kunt u tevens met KOMO certificering aantonen dat uw dakkapel voldoet aan het bouwbesluit en de wettelijk gestelde regels en isolatiewaarde.
Omdat ieder dakkapelbedrijf zijn eigen dakkapel heeft ontwikkelt keuren wij samen met SKH de dakkapel aan de voorwaarden van het bouwbesluit zo kunnen wij de kwaliteit borging die wij stellen aan de opleiding Ruimtewinners.
Zo kunt u als dakkapelbedrijf 10 jaar garantie geven op uw product en montage.
Als ondernemer bent u aansprakelijk voor een juiste montage.

Dakkapel_keurmerkDakkapel Keurmerk.

Eenduidig aantonen dat product en dienst voldoen aan de wettelijke eisen van het bouwbesluit is mogelijk wanneer dakkapelbedrijven zijn aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk en hun product hebben voorzien van het KOMO certificaat. Als opdrachtgever weet u dan dat de dakkapel voldoet aan o.a. onderstaande criteria.

Lees meer over het dakkapel keurmerk.

Mogelijkheden.
Bent u interesseert in het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op.

Persoonsgegevens

 

Verificatie