OPLEIDINGEN OVERZICHT

BASIS Opleidingen

Training Daglicht en Hellend Dak

Dakvenstermeesters-Hellend-dak

In deze 1-daagse theorie en praktijktraining worden kennis van Bouwbesluit, wet- regelgeving en praktische vaardigheid verworven in het verwerken van dakramen en andere daglichtproducten in het hellende dak.

Training Daglicht en Ruimtewinners

Dakvenstermeester_RuimtewinnersIn deze 1-daagse theorie en praktijktraining worden kennis van Bouwbesluit, wet- regelgeving en praktische vaardigheid verworven in het verwerken van dakkapellen en ruimtewinners in het hellende dak.

Training Daglicht en Monumenten

In deze 1-daagse theorie en praktijktraining worden kennis van Bouwbesluit, wet- regelgeving en praktische vaardigheid verworven in het verwerken van daglichtproducten in het dak van monumenten.

Gecertificeerde Opleidingen

Training Daglicht en Hellend Dak

Dakvenstermeesters-Hellend-dakSKH_gecertificeerd

Deze 1-daagse opleiding is voor persooncertificatie.
Na het behalen van deze opleiding welke afgesloten wordt met een examen ontvangt u een persoonsgebonden pas van SKH waarmee u kunt aantonen dat u de kennis van Bouwbesluit, wet- regelgeving en praktische vaardigheid heeft in het verwerken van dakramen en daglichtproducten in het hellende dak.

Training Daglicht en Ruimtewinners

Dakvenstermeester_RuimtewinnersSKH_gecertificeerd

Deze 1-daagse opleiding is voor persooncertificatie.
Na het behalen van deze opleiding welke afgesloten wordt met een examen ontvangt u een persoonsgebonden pas van SKH waarmee u kunt aantonen dat u de kennis van Bouwbesluit, wet- regelgeving en praktische vaardigheid heeft in het verwerken van dakkapellen en ruimtewinners in het hellende dak.

Training Daglicht en Monumenten

SKH_gecertificeerd

Deze 1-daagse opleiding is voor persooncertificatie.
Na het behalen van deze opleiding welke afgesloten wordt met een examen ontvangt u een persoonsgebonden pas van SKH waarmee u kunt aantonen dat u de kennis van Bouwbesluit, wet- regelgeving en praktische vaardigheid heeft in het verwerken van daglichtproducten in het dak van monumenten.

Veiligheid Opleidingen

Training Daglicht en Veiligheid

Daglicht_Veiligheid

Deze 1-daagse opleiding is voor persooncertificatie.
Na het behalen van deze opleiding welke afgesloten wordt met een examen ontvangt u een certificaat waarmee u kunt aantonen dat u de kennis van wet- regelgeving en praktische vaardigheid heeft in het toepassen, hanteren en inzetten van ladders, trappen, rolsteigers, randbeveiliging en persoonlijke beschermingsmiddelen bij het monteren van daglichtproducten en dakkapellen.