Zekerheid voor u als Particulier

Als opdrachtgever voor het uitvoeren van het leveren en laten plaatsen van een dakraam, dakkapel of ander daglichtproduct ligt de verantwoordelijkheid voor het voldoen aan de bouwregelgeving primair bij u. Door het afsluiten van een contract met een bedrijf ‘delegeert’ u die verantwoordelijkheid naar de uitvoerende partij. Bij het aangaan van een overeenkomst met een uitvoerende partij gaat u ervan uit dat deze over de juiste kennis en vaardigheden beschikken, maar dat is in de praktijk helaas niet altijd het geval.
Met het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk weet u dat het uitvoerende bedrijf gecertificeerd is voor het inbouwen en aansluiten van daglichtproducten in een hellend en plat dak.
Een dakraam, dakkapel, lichtkoepel of ander daglichtproduct dient op de juiste manier ingebouwd te worden met de juiste aansluitingen en aanpassingen volgens het bouwbesluit, regelgeving en voorschriften van de fabrikant. De isolatiewaarde van uw bestaande dak moet behouden blijven en ook de aansluitingen dienen goed te zijn om vocht en condens problematiek te voorkomen. Met het certificaat Dakvenstermeesters Montage Keurmerk tonen onze leden aan dat ze de opleiding voltooid hebben en u gewaarborgde montage kunnen bieden.
Wanneer de wet Kwaliteitsborging van kracht wordt moet worden aangetoond dat het bouwwerk aan het bouwbesluit voldoet, het certificaat Dakvenstermeesters Montage Keurmerk geeft u deze waarborging. Hiermee kunt u aan o.a. gemeente, woningstichting en verzekeraar aantonen dat u een gecertificeerd bedrijf de werkzaamheden heeft laten uitvoeren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk of zoekt u een Dakvenstermeester bij u in de buurt kijk dan Hier!