Dakkapel keurmerk

Dakkapel Keurmerk
Dakkapel_keurmerkEen dakkapel wordt tegenwoordig steeds vaker prefab aangeleverd en geplaatst binnen 1 dag. Het betreft dan ook een compleet product dat in een fabriek wordt samengesteld  dus kant en klaar geleverd wordt. Om aan te tonen dat het product voldoet aan de eisen van bouwbesluit is het belangrijk dat deze kwalitatief in orde is. Om de kwaliteit van het product, de materialen, levering en plaatsing te waarborgen, is er een eenduidig Dakkapel keurmerk.
Eenduidig aantonen dat product en dienst voldoen aan de wettelijke eisen van het bouwbesluit is mogelijk wanneer dakkapelbedrijven zijn aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk en hun product hebben voorzien van het KOMO certificaat. Als opdrachtgever weet u dan dat de dakkapel voldoet aan o.a. onderstaande criteria.

KOMO certificering
KOMO_CertificeringHet KOMO keurmerk is het bekendste keurmerk in de bouw. Het staat onder meer voor de kwaliteit van producten. Een belangrijk voordeel is dat een dakkapel met het KOMO keurmerk voldoet aan de kwaliteitseisen van het Bouwbesluit.
Met het KOMO-certificaat kunnen kwalitatief goede bedrijven zich onderscheiden. Het biedt klanten zekerheid over de bedrijfsvoering en vakbekwaamheid van de organisatie en de kwaliteit van de werkzaamheden. Door toenemende concurrentie is onderscheidend vermogen voor kwalitatieve dakkapel en timmerbedrijven steeds belangrijker. Het KOMO-certificaat mag zich dan ook in een steeds toenemende belangstelling verheugen.
Bedrijven die het KOMO-Dakkapelen certificaat willen behalen moeten voldoen aan de beoordelingsrichtlijnen (BRL’s). Om hier aan te voldoen dient het dakkapel-timmerbedrijf haar procedures en werkinstructies in een kwaliteitshandboek vast te leggen.
Lees meer over KOMO certificering dakkapellen.

Dakvenstermeesters Montage Keurmerk
Dakvenstermeesters_Montage_KeurmerkDaarnaast is het montage keurmerk gericht op de service en dienstverlening die jij als opdrachtgever krijgt van een bedrijf, het keurmerk waarborgt de kennis van de montage op het dak.
Wordt de dakkapel op de juiste wijze gemonteerd met het oog op waterdichte aansluitingen, isolatie en vochthuishouding. Kortom montage volgens het bouwbesluit.
Lees meer over Dakvenstermeesters Montage Keurmerk Ruimtewinners.

SKH
SKH
Wanneer bedrijven kiezen om hun product, proces of personeel te willen laten certificeren moet dit onafhankelijk vastgesteld worden. SKH biedt deze zekerheid met meerwaarde. De zekerheid van het certificaat en de meerwaarde van bewezen meedenkkracht, uitstekende service, kennis van zaken en jarenlange ervaring.
SKH toets processen en producten op kwaliteit. In het proces van certificatie of controle van de certificatie eisen gebruiken de SKH auditoren de relevante controle technieken verzameld in de term audit. Hierbij zal de auditor het bedrijf/organisatie /afdeling toetsen of het aan de gestelde eisen voldoet.
Lees meer over SKH en de werkwijze.

Aangesloten bedrijven Dakkapel Keurmerk

Een dakkapel leverancier die het Dakkapel Keurmerk uitdraagt voldoet met zijn product en dienst aantoonbaar aan het Nederlands Bouwbesluit. Voor u een zekerheid dat u met een betrouwbaar bedrijf zaken doet die weet waar hij over praat. Dit geeft u zekerheid op garantie op product en dienst.

Wilt u met uw bedrijf aansluiten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk en uw product voorzien van KOMO certificering?
Vraag dan vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden:

Persoonsgegevens

 

Verificatie