Zekerheid voor u als Vereniging van Eigenaren

Als vereniging van eigenaren heeft u vaak te maken met bewoners die wensen hebben aan hun woning, o.a. het plaatsen van een dakraam, lichtkoepel, dakkapel of ander daglichtproduct. Als vereniging van eigenaren eist u natuurlijk dat de montage voldoet aan de kwaliteitseisen van het bouwbesluit van de rijksoverheid en dat het werk uitgevoerd wordt door een gecertificeerd erkend bedrijf. U zit als vereniging van eigenaren niet te wachten op schade aan de panden door het verkeerd inbouwen van een daglichtproduct.

Wanneer u als VVE kiest voor een bedrijf met Dakvenstermeesters Montage Keurmerk dan bent u hiervoor volledig ingedekt. Een dakraam, dakkapel, lichtkoepel of ander daglichtproduct dient op de juiste manier ingebouwd te worden met de juiste aansluitingen en aanpassingen volgens het bouwbesluit, regelgeving en voorschriften van de fabrikant. De isolatiewaarde van het bestaande dak moet behouden blijven en ook de aansluitingen dienen goed te zijn om vocht en condens problematiek te voorkomen. Met het certificaat Dakvenstermeesters Montage Keurmerk tonen onze leden aan dat ze de opleiding voltooid hebben en u gewaarborgde montage kunnen bieden.

Wanneer de wet Kwaliteitsborging van kracht wordt moet u aantonen dat het bouwwerk aan het bouwbesluit voldoet,  het certificaat Dakvenstermeesters Montage Keurmerk geeft u deze waarborging. Hiermee kunnen uw leden aantonen dat ze een gecertificeerd bedrijf de werkzaamheden hebben laten uitvoeren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk of zoekt u een Dakvenstermeester bij u in de buurt kijk dan Hier!