Opdrachtgevers kiezen voor Dakvenstermeesters!

Weijerseikhout

weijerseikhout_logoWeijerseikhout participeert in grote onderhoud- en renovatieprojecten. Ze zijn specialist in het ontwerp, de renovatie en het onderhoud van daken. Ze helpen opdrachtgevers bij het behalen van hun energetische doelstellingen. De Dakvenstermeesters ondersteunen Weijerseikhout hierbij met de dakramen en daglichtproducten voor met name hellende daken.

Cuppens +zn Nijmegen

Degelijkheid, kundigheid, vertrouwen, samenwerken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is waar Cuppens +zn voor staat. Cuppens +zn werkt voor meerdere woningbouwverenigingen en de gemeente Nijmegen, de Dakvenstermeesters worden ingezet voor het vervangen of nieuw plaatsen van dakramen en andere daglichtproducten.

HEMUBO

Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten. De focus ligt hierbij op het leveren van klantwaarde, wat in elke situatie een andere invulling kan krijgen. Vanuit dit oogpunt heeft Hemubo sinds begin jaren zeventig een organische groei meegemaakt waarbij de invulling van de klantvraag heeft geleid tot de multidisciplinaire structuur van het bedrijf. Hemubo zet de Dakvenstermeesters in voor het kleinschalig specialisme in dakramen en daglichtproducten.