Dakvenstermeester Verhoef Dakramen uit Nieuwegein

Verhoef Dakramen

Al sinds 1995 leveranciers van daglichtproducten! Verhoef Dakramen is een familiebedrijf, waar de liefde voor maatwerk zichtbaar is bij alle monteurs. Vakmanschap is onze basis, kwaliteit ons uitgangspunt. Van advies tot afwerking: alles is gericht op één doel: Genieten van het daglicht d.m.v. het toepassen van een perfect passend dakraam, dakkapel of ander daglichtproduct.

Passie voor Daglicht
Het is bekend dat zonlicht de basis vormt voor ons welzijn. Wij vinden het dan ook belangrijk dat verblijfruimtes zijn voorzien van voldoende daglichttoetreding. Wij weten uit ervaring dat het binnenbrengen van daglicht de gemoedstoestand absoluut kan veranderen! Dat is de reden dat wij hier een passie voor hebben. Daarbij is het daglicht zomaar gratis beschikbaar “voor niets gaat de zon op”, dus haal het naar binnen!

Wij komen graag bij u thuis
Dat is de beste manier om de staat en afmeting van uw dak te beoordelen. Maar we doen dat ook om onze klanten persoonlijk te spreken en een helder beeld te krijgen van wensen en behoeften. Stuur ons een bericht via het formulier, dan nemen wij contact met u op.

Erkend Montagepartner VELUX
Wij hebben een hechte samenwerking met VELUX. Een aantal zaterdagen in de maand zijn wij aanwezig in de VELUX Showroom en geven daar klanten advies. Als officiële montagepartner voldoen wij aan de kwaliteitseisen en voorwaarden die VELUX stelt. Zo zijn we bijvoorbeeld lid van een onafhankelijke geschillencommissie en volgen we regelmatig trainingen bij de VELUX Academie.

Lees hier de reviews die klanten over ons geschreven hebben. 

Voor iedere situatie een oplossing
Plat dak, schuin dak, met en zonder hindernissen, wij maken het dagelijks mee. Met onze jarenlange ervaring gaan we elke uitdaging vol vertrouwen aan. Het complete VELUX-programma maakt het ons mogelijk om een totaalpakket te bieden van advies, levering en plaatsing tot het aanbieden van raambekleding en zonwering. Daarnaast kunnen wij ook alle bestaande dakvensters / lichtkoepels / dakkapellen die aan vervanging toe zijn voor u vervangen.

Aanvraag bij dakvenstermeester

Vraag direct een offerte aan!

Daglichtproduct

Soort opdracht

Heeft u het product al aangekocht?Maximum file size: 314.57MBMaximum file size: 314.57MB

ContactgegevensIntern

Adres:

Vrijekade 2
3439 PB Nieuwegein
Telefoon nr: 0302804276
E-mail: info@verhoefdakramen.nl
KvK: 78433819

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien