Dakvenstermeester Dakvensteratwork uit Breukelen

Dakvensteratwork

‘Dakmanschap’ sinds 2002
Dakvensteratwork (voorheen DAKVEN Daglicht­specialisten) is in 2002 opgericht door Mevlut Kurt, die – na te hebben gewerkt bij VELUX Nederland – voor zichzelf is begonnen als technisch specialist. Enkele jaren later sloot zijn oud-VELUX-collega Jeroen Duits zich bij hem aan. In 2015 kwam daar ook Michel Kalis (oud-commercieel directeur VELUX Nederland B.V.) bij en zij vormen sindsdien het directieteam.

De afgelopen decennia heeft Dakvensteratwork prachtige projecten gerealiseerd die regelmatig met veel publiciteit gepaard zijn gegaan. Zo hebben wij aan verschillende tv-woonprogramma’s een bijdrage geleverd. Ook hebben zij het Daglicht Advies Centrum van VELUX in De Meern een aantal keer verbouwd. Een mooier compliment voor ons ‘dakmanschap’ kun je niet krijgen.

Duurzaamheid
Wij scheiden afval in puin, hout, karton, metalen en bouw- en sloopafval. Oude VELUX-dakramen die wij vervangen worden gedemonteerd, zodat onderdelen ervan nieuwe grondstoffen vormen. Door de oude VELUX-dakramen te redden van de afvalberg realiseren wij samen een CO2-reductie van 28% per dakraam over de gehele levenscyclus.

Afspraak
Voor advies over ons uitgebreide assortiment dakproducten of over een volledige zolderverbouwing maken wij graag een afspraak bij u op locatie of in het Daglicht Advies Centrum van VELUX Nederland in de Meern.

VELUX Montagepartner
Als VELUX montagepartner volgen wij jaarlijks de trainingen bij VELUX in de Meern om op de hoogte te blijven van alle VELUX producten. Zo zijn wij specialist in het plaatsen van dakramen, lichtkoepels, modulaire lichtstraat en de VELUX dakserre.

Lees hier de reviews die klanten over ons geschreven hebben. 

Door de jaren heen hebben wij een grote, vaste klantenkring opgebouwd, waarvoor wij alle werkzaamheden aan dakramen en daglichtproducten in het hellende verzorgen.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een dakraam of meerdere dakramen in een daglichtsysteem. Ook dakkapellen, lichtstraten en lichtkoepels kan ik voor u leveren en vakkundig monteren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen of vervangen van uw dakraam via onderstaand formulier.

Product gegevens

 

Persoonsgegevens

 

Verificatie

 

Adres:

Dakvensteratwork
Keulsevaart 3b
3621 MX Breukelen
Telefoon nr: 085 0130668
E-mail: info@dakvensteratwork.nl
KvK: 67655068

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien