Dakvenstermeester Jordens Dakkapellen uit Zwijndrecht

Jordens Dakkapellen: Uw Dakvenstermeester in Zwijndrecht.


Wij zijn Jordens.

Jordens Kunststoffen bestaat al sinds 1983, al ruim 40 jaar! Jordens heeft flink aan de weg getimmerd door de jaren heen, door hard te werken en hoogwaardige producten te leveren met goede service en garantie. Daardoor zijn we nu gegroeid tot betrouwbare en erkende onderneming in de kunststof oplossingen voor bij u thuis. Ons kantoor en onze 2000m2 grote showroom gevestigd in Zwijndrecht.

Onze visie is om kwalitatief goede producten te leveren, met daarbij een goede service, montage en de daarbij horende garantie! Dit streven wij al jaren na en dit willen wij altijd blijven handhaven. Daarom hebben wij alles in eigen handen en onze eigen ervaren monteurs in dienst.

Team Jordens helpt u van A tot Z met uw wensen!

Van het adviseren door onze eigen adviseurs in onze 2000m2 grote showroom maar ook het bij u thuis laten adviseren. Vervolgens laten we alles bij u eigenhandig inmeten door onze voorman. Vervolgens wordt alles door onze eigen vakkundige monteurs gemonteerd bij u thuis! Eén aanspreekpunt met één doel. Weer een tevreden klant erbij. Ook voor de service & garantie staan we voor u klaar.
Wij bieden u 10 jaar garantie! Ook na 10 jaar staan wij uiteraard voor u klaar.

Meer informatie over dakkapellen?

Bij Jordens proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Twijfelt u over een dakkapel of wilt u advies over een dakkapel op maat? U kunt daarom contact met ons opnemen door gratis en vrijblijvend een brochure aan te vragen. Bovendien kunt een bezoek brengen aan onze sfeervolle showroom in Zwijndrecht. Onze ervaren adviseurs helpen u daar graag verder. Wilt u liever adviseurs bij u thuis laten langs komen? Ook dat is mogelijk bij Jordens.

Showroom

Hier staan al onze toepassingen uitgestald, zodat u alle producten kunt zien, aanraken en ervaren. Van onze dakkapellen tot alle mogelijke kunststof kozijnen en van schuifpuien tot aan gevelbekleding. U vindt het allemaal in de showroom! Naast onze kunststof en aluminium toepassingen vindt u bij ons ook een ruime keuze in zonwering.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00. U bent natuurlijk van harte welkom om binnen te stappen wanneer dit u uitkomt! Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00. Dit is echter de drukste dag van de week. Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs beschikbaar zijn om u alles te vertellen wat u wilt weten over onze producten, kunt u voor een bezoek op zaterdag het beste een afspraak inplannen. Onze adviseurs reserveren dan een tijdsblok, waarin u één op één uw vragen kunt stellen. U hoeft dan dus (bijna) niet te wachten tot u aan de beurt bent!

Op afspraak is een bezoek buiten de standaard openingstijden ook mogelijk.

Jordens Dakkapellen en Kozijnen Showroom

Antonie van Leeuwenhoekstraat 2-4
3331 ET Zwijndrecht
T: 078-6198177
E: info@jordens.nl
I:  Jordens Dakkapellen en Kozijnen

Kijk ook eens op:
Website: www.Jordens.nl
Facebook: Jordens Dakkapellen en Kozijnen

Vraag nu een dakkapelofferte aan!

Product gegevens

 

Persoonsgegevens

 

Adres:

Antonie van Leeuwenhoekstraat 2-4
3331 ET Zwijndrecht
Tel: 078-6198177
E: info@jordens.nl
I: www.jordens.nl
KvK: 23079187

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien