Dakvenstermeester Daglicht Zeeland uit Kapelle

Daglicht Zeeland

Overdag voorziet de natuur onze woning via dak en ramen van licht en lucht. Meer daglicht en frisse lucht in huis zorgen voor een gezonde en aangename leefomgeving, een inspirerende werkomgeving en een efficiënte leeromgeving. De keuze voor voldoende daglicht en frisse lucht is een keuze voor comfortabel en bewust wonen. Samen met de mogelijkheid tot reductie in energiegebruik en -kosten passen deze aandachtspunten perfect in ons duurzame gedachtegoed.

Daglicht Zeeland haalt graag het daglicht voor u in huis. Dat doen wij door middel van daglichtoplossingen in het dak: dakvensters, lichtkoepels, dakkapellen en lichtstraten. De mogelijkheden zijn zeer divers: ons doel is een oplossing aan te dragen die zo volledig mogelijk aansluiten bij uw wensen.

We combineren uw wensen met onze kennis en ervaring, zo kunnen wij u van idee tot oplevering begeleiden. Bij onze medewerkers zit ‘ontzorgen’ in de genen. Onze kennis en ervaring zetten wij in vanaf het eerste contact bij u thuis of in onze Daglicht Studio. Of het nu gaat om een complete zolderverbouwing of het vervangen van een bestaand daglichtproduct, onze medewerkers staan voor u klaar.

Wij zijn als montagepartner aangesloten bij zowel VELUX als FAKRO en daarnaast aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk. De uitvoering is in handen van een vaste groep werknemers geleid door Claudia Muller en Jeffry van Dierendonck. Zo bent u verzekerd van een vakkundige montage van alle varianten van de LUXboX dakserre of dakkapel, maar ook voor het leveren en monteren van dakramen, lichtkoepels, zonwering en raamdecoratie kunt u bij ons terecht. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook! Met goede garanties bieden we u daarom de zekerheid dat u jaren vrij bent van zorgen als het gaat om uw nieuwe daklichtproduct.

Wilt u weten wat wij voor uw verbouwing kunnen betekenen? Neem dan gauw contact met ons op!

U bent op afspraak van harte welkom om uw wensen te bespreken in onze Daglicht Studio.


Gecertificeerd en 10 jaar Garantie.

Dakvenstermeesters-Hellend-dakIk ben gecertificeerd door SKH voor montage van daglichtproducten,  Daglicht en Hellend dak.
Wij monteren alle dakramen, daglichtsystemen en daglichtbuizen volgens de voorschriften van het Bouwbesluit 2012 en de aanstaande wet Kwaliteitsborging die per 1 januari 2018 van kracht is.
Uw dak behoud de isolatiewaarde en dampdichtheid ook na montage, wij geven dan ook 10 jaar garantie op de montage.

 

Daglicht Zeeland
Kloosterweg 2A
4321 PV Kapelle
Op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag.
www.daglichtzeeland.nl

Neem voor meer informatie contact op met Daglicht Zeeland:
M: 0118-226839
E: info@daglichtzeeland.nl


Kijk ook eens op:

www.dakraamgoes.nl

Aanvraag bij dakvenstermeester

Vraag direct een offerte aan!

Daglichtproduct

Soort opdracht

Heeft u het product al aangekocht?Maximum file size: 314.57MBMaximum file size: 314.57MB

ContactgegevensIntern

Adres:

Daglicht Zeeland
Kloosterweg 2A
4321 PV Kapelle
T: 0118-226839
E: info@daglichtzeeland.nl
I: www.daglichtzeeland.nl

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien