Dakvenstermeester Dak en woningcentrum uit Barneveld

Dak en Woningcentrum in Barneveld is uw Dakvenstermeester voor Barneveld e.o.

Dak- en Woning Centrum Midden Nederland
Dak- en Woningcentrum is dé lokale specialist voor prefab dakkapellen, nokverhogingen, dakramen, kozijnen en kunststof deuren. Wanneer u overweegt uw woning te verbouwen zijn wij dé dakkapelspecialist die uw dakkapel of nokverhoging plaatst in elke gewenste uitvoering. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden in materialen, kleuren en accessoires. Uw wensen en uw woning zijn bepalend bereiken van het gewenste eindresultaat. De unieke eigenschappen van onze duurzame constructie geven u de zekerheid van jarenlang plezier van uw verbouwing.

Wim Boer is directeur van Dak en Woning Centrum Midden Nederland BV. Samen met mijn collega’s zoeken wij de optimale oplossing voor de wensen van de klant als het gaat om woongenot en wooncomfort en dan met name voor de bovenverdieping van het huis.

Onze werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van daglichttoepassingen zoals dakramen, luxboxen, dakkapellen en nokverhogingen alsmede het renoveren van daken en zolderverbouwingen in de breedste zin van het woord.
Door een jarenlange ervaring en ons brede assortiment zijn wij uitstekend in staat voor iedere klant een passende oplossing te bieden. Door een goede samenwerking met collega specialisten en veel kennis van bouwkundige constructies weten wij veel van onze relaties te verrassen met onvermoede mogelijkheden die hun woning biedt.

Wij zijn VELUX, FAKRO en ROTO specialist voor het monteren van dakramen en andere daglichtproducten van deze vooraanstaande A merken, ook de raamdecoratie en zonwering kunnen wij voor u verzorgen.

Dakvenstermeesters-Hellend-dakGecertificeerd en 10 jaar Garantie.
Wij zijn gecertificeerd door SKH voor montage van daglichtproducten,  Daglicht en Hellend dak.
Wij monteren alle dakramen, daglichtsystemen en daglichtbuizen volgens de voorschriften van het Bouwbesluit 2012 en de aanstaande wet Kwaliteitsborging die per 1 januari 2018 van kracht is.
Uw dak behoud de isolatiewaarde en dampdichtheid ook na montage, wij geven dan ook 10 jaar garantie op de montage.

www.dakenwoningcentrum.nl
T: 0342-420421
M: 06-13461174
E: w.boer@dakenwoningcentrum.nl


Kijk ook eens op:

www.dakraambarneveld.nl
www.dakraamamersfoort.nl
www.dakraamutrecht.nl

Vraag nu een offerte aan!

Product gegevens

 

Persoonsgegevens

 

Verificatie

 

Adres:

Dak- en Woningcentrum
Marchandweg 21
3771 ML Barneveld
T: 06-13461174
E: w.boer@dakenwoningcentrum.nl

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien