Dakvenstermeester Bouwservice Theo Verwoert uit Zeist

Theo Verwoert is uw Dakvenstermeester in Zeist.

Theo_Verwoert_ZeistBouwen is een bijzonder mooi en creatief vak. Ik zie het als een uitdaging om van hout en andere materialen iets moois en blijvend te maken; iets wat volledig aansluit bij de wensen van klanten en … waar men zich goed bij voelt. In de afgelopen 35 jaar dat ik actief ben in de bouw heb ik naast mijn opleiding veel ervaring kunnen op doen op een breed vlak van de bouwtechniek en bouwpraktijk, zowel in de ruw- als afbouw.

Alle opdrachten voer ik uit in de wetenschap, dat u als klant jarenlang plezier moet beleven aan de verbouwing. Ik bouw niet omdat het moet, maar omdat ik er persoonlijk enorm veel plezier in heb. Het is mijn lust in mijn leven. Daarom voer ik elke klus uit alsof het voor me zelf is, want zelf wil ik ook jarenlang plezier hebben van wat ik maak. Een opdracht maak ik niet alleen, maar samen met u.

Dakvenstermeesters-montage-keurmerkDaglicht en Ruimte
Ik heb mijzelf de laatste jaren ontwikkeld als een specialist in daglichtoplossingen, zo ben ik montage partner van VELUX en FAKRO dakramen maar ook partner van de BASkapel. Ik ben specialist in de vergunningsvrije dakkapellen die u meer ruimte en daglicht bied. Zo kan ik u meerdere merken en uitvoeringen aanbieden o.a. de LUXboX, BASkapel, FAKRO, VELUX en ROTO dakkapel maar ook de dakserre uitvoering waar ik tevens de trainingen van hebt gevolgd. Om mijzelf en mijn bedrijf te onderscheiden in de montage van daglichtproducten zijn wij aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, zo bent u verzekerd van een vakkundige montage van daglichtproducten in het hellend en platte dak op basis van de juiste damp en vocht-dichte aansluitingen en blijft uw isolatiewaarde van het dak behouden.

energie_adviseurEnergieadviseur.
Ik ben ook Energieprestatie adviseur bestaande woningen en geef u maatwerkadvies.
Wil je energie besparen maar weet je niet goed hoe? Of wil je weten met welke maatregel je het beste kunt beginnen? Vraag dan een Maatwerkadvies energiebesparing. Ik kom bij u langs voor een persoonlijk advies.

Energieadvies aan huis
Ik bekijk uw huis en geef aan wat mogelijk is: kun je dak, gevel, vloer of ramen (beter) isoleren? Zijn zonnepanelen, daglichtproducten of een warmtepomp een optie? Je krijgt een rapport waarin alle maatregelen die voor jou interessant zijn op een rij staan. In het rapport staat ook wat het je kost, hoeveel je bespaart en hoe snel je je investering terugverdient.

Dakvenstermeesters-Hellend-dakGecertificeerd en 10 jaar Garantie.
Ik ben gecertificeerd door SKH voor montage van daglichtproducten,  Daglicht en Hellend dak.
Wij monteren alle dakramen, daglichtsystemen en daglichtbuizen volgens de voorschriften van het Bouwbesluit 2012 en de aanstaande wet Kwaliteitsborging die per 1 januari 2018 van kracht is.
Uw dak behoud de isolatiewaarde en dampdichtheid ook na montage, wij geven dan ook 10 jaar garantie op de montage.

Theo_verwoertTheo Verwoert
DakraamZeist.nl
FAKRO Montagepartner
VELUX Montagepartner
BASkapel partner

Aanvraag bij dakvenstermeester

Vraag direct een offerte aan!

Daglichtproduct

Soort opdracht

Heeft u het product al aangekocht?Maximum file size: 314.57MBMaximum file size: 314.57MB

ContactgegevensIntern

Adres:

Theo Verwoert
Couwenhoven 33-11
3703 HP Zeist
Tel. 030-6970524
Mob. 06-11414128
Email. info@bouwservicetheoverwoert.nl
KvK 30181776

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien