Nieuwe leden bereiden zich voor op de WKB

Uitreiking Bewijs van Deelname aan Dakvensteratwork en Verhoef Dakramen.

Onlangs hebben we 2 mooie gerenommeerde bedrijven mogen verwelkomen als lid van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk. Zij hebben voor aansluiting gekozen bij het montage keurmerk van dakramen, dakkapellen en dakserre systemen.

Vandaag is het bewijs van deelname uitgereikt door Claudia Muller als lid van de stuurgroep aan Mevlut Kurt van Dakvensteratwork en Marius Verhoef van Verhoef dakramen. Met het oog op de WKB die nu per 1 juli 2023 eindelijk in werking gaat treden willen ze hun personeel certificeren om aantoonbaar te kunnen monteren. Als VELUX montagepartner zijn ze al jaren zeer goed op de hoogte van alle mogelijkheden die je met dakramen en alle toebehoren kunt realiseren in het hellende dak maar voor de gecertificeerde montage hebben ze gekozen voor Dakvenstermeesters Montage Keurmerk. Begin 2023 zullen de werknemers op training gaan in het geheel vernieuwde DVM trainingscentrum in Ede. Daar gaan ze de training volgen voor de certificaten Dakramen in het hellende dak en het certificaat Ruimtewinners.

Wij wensen beide bedrijven een goede en gezonde toekomst als Dakvenstermeesters.

Ben jij benieuwd naar Dakvenstermeesters Montage Keurmerk of wil je aansluiten als bedrijf vul dan onderstaand formulier in:

Persoonsgegevens

 

Verificatie