Marcel Flierman

Dakvenstermeester Marcel Flierman Uw Rechterhand

Marcel FliermanMijn naam is Marcel Flierman, 39 jaar en kom uit Markelo.
Ik ben getrouwd en vader van een zoon van 10 en een dochter van 7.

Na de LTS via het leerlingwezen vanaf 1993 werkzaam als timmerman bij 4 verschillende bouwbedrijven. In 2013 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart en me aangesloten bij de landelijke renovatiegroep Uw Rechterhand. Momenteel is Uw Rechterhand montagepartner van Karwei bouwmarkten.

In januari 2016 ben ik lid geworden van Dakvenstermeesters mede omdat ik van mening ben dat producten, en met name in een dak, goed en deugdelijk moeten worden gemonteerd. Op dat gebied is mij gebleken dat daar toch nog te weinig kennis is.
Doordat in 2018 de Wet Kwaliteitsborging van kracht word is des te belangrijker dat dit goed gebeurd en ook getoetst word.
Doordat Dakvenstermeester in samenwerking met SKH een gezamenlijk keurmerk heeft opgezet is de klant altijd verzekerd van een goede montage met 10 jaar garantie!

Zelf ben ik official partner van Roto dakvensters en montagepartner van Fakro, Velux dakramen en Solatube daglichtbuizen.
Door de diverse trainingen en cursussen die Dakvenstermeesters jaarlijks aanbied blijven we goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van daglicht en nieuwe producten.

Met vriendelijke groet,

Marcel Flierman
Uw Dakvenstermeester in Oost Nederland
Kijk ook eens op mijn website DakraamTwente