Dakvenstermeester Klerx Bouwprojecten uit Kaatsheuvel

Klerx Bouwprojecten is uw Dakvenstermeester in Kaatsheuvel e.o.

Niels_Klerx_KaatsheuvelKlerx Bouwprojecten is sinds 2004 actief op het gebied van bouw, verbouw en renovatie, voornamelijk in de particuliere sector. De laatste jaren hebben wij ons meer en meer toegelegd op het plaatsen en onderhouden van VELUX producten. Hierbij kunt u denken aan dakramen, lichtkoepels, lichtstraten, dakkapellen en accesoires. Sinds 2013 zijn wij officieel erkend montagepartner van VELUX.
Dit betekent voor u als klant dat u verzekerd bent van deskundig advies en een correcte montage van alle voorkomende VELUX producten door getraind personeel.
Wij kunnen met recht zeggen dat we verstand van zaken hebben als het om VELUX producten gaat.

Daglicht en Advies
Wij houden het voor onze klanten graag zo eenvoudig mogelijk. Ongeacht de grootte van de klus heeft u slechts één aanspreekpunt als u met ons in zee gaat. We ontzorgen u door het verzorgen van de bouwtekeningen en constructieberekeningen en het regelen van de eventueel benodigde vergunningen. Wij staan garant voor vakwerk en als het werk voltooid is laten we de werkplek netjes achter, zodat u niet met de rotzooi blijft zitten of nog voor een onvoorziene kostenpost komt te staan. Het leveren van vakwerk begint al voordat we daadwerkelijk uw dakraam vervangen of die moderne lichtkoepel plaatsen. In het adviesstadium denkt Klerx Bouwprojecten al met u mee. Door goed naar uw wensen te luisteren en u duidelijk de verschillende mogelijkheden uit te leggen, komen we tot een prachtig eindresultaat. Ook is het mogelijk om met ons in bouwteam verband samen te werken.

Bedrijfsbus_Klerx_Kaatsheuvel_VeluxWij zijn als montagepartner gespecialiseerd in VELUX artikelen, maar dat wil niet zeggen dat wij u niet van dienst kunnen zijn voor andere bouwgerelateerde klussen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u beslist ook helpen bij uw verbouwing, aanbouw of renovatie.

Ons streven is om u het perfecte wooncomfort te bieden door ons ambachtelijk werk te combineren met moderne technieken.

Om mijzelf en mijn bedrijf te onderscheiden in de montage van daglichtproducten zijn wij aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, zo bent u verzekerd van een vakkundige montage van daglichtproducten in het hellend en platte dak op basis van de juiste damp en vocht-dichte aansluitingen en blijft uw isolatiewaarde van het dak behouden.

Complete woning, aanbouw of renovatie van kelder tot zolder
Klerx_Velux_DakvenstermeesterNaast ons specialisme dakramen en dakkapellen bouwen wij ook complete woningen, verbouwingen en alle voorkomende werkzaamheden aan uw woning.

In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en adviseren we u over de mogelijkheden en kosten van de diverse materialen. Vervolgens verwerken we dit in de bouwtekeningen en regelen voor u de bouwaanvraag.

Voor, tijdens, maar ook na het bouwproces onderhouden we het persoonlijk contact en heeft u telkens één aanspreekpunt. U wordt betrokken bij de bouw. Het wordt tenslotte uw droomwoning.

• Dakramen
• Dakkapellen
• Woningen
• Aanbouw en verbouw
• Kozijnen in hout en kunststof

Niels Klerx

Website Klerx Bouwprojecten
Onze VELUX montagepartner pagina

Onze facebook pagina

Wilt u meer informatie of een prijsopgave?
Vraag dan hier uw vrijblijvend offerte aan!

Product gegevens

 

Persoonsgegevens

 

Verificatie

 

Adres:

Klerx Bouwprojecten
Amsteldiep 3
5172 AR Kaatsheuvel
M: 06-14895015
E. info@klerx-bouwprojecten.nl
KvK 18072253

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien