Dakvenstermeester Herman Ploeg uit Ede

Onderhoudsbedrijf HJ Ploeg is uw Dakvenstermeester in Ede e.o.

Herman_Ploeg_edeAl meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het totaal renoveren van woningen, vervanging en isoleren van rietenkappen, renovatie van pannendaken, timmerwerken, tuinhuisjes en veranda of zelf complete tuinaanleg. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kwaliteit en vakmanschap onder één dak!

Daglicht en Riet
Wij geven u graag ideeën en advies met betrekking tot het vervangen en aanpassen van een rieten kap en daarbij dan ook gelijk de mogelijkheden om daglicht in de woning te brengen door middel van een dakraam of dakkapel. Wij kunnen het sloop en timmerwerk onder handen nemen voor de rietdekker. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het vervangen en voorbereiden van rieten daken, hierdoor werken wij veel samen met rietdekkers uit de regio Ede maar ook door heel Nederland.

Ons streven is om u het perfecte wooncomfort te bieden door ons ambachtelijk werk te combineren met moderne technieken.

Om mijzelf en mijn bedrijf te onderscheiden in de montage van daglichtproducten zijn wij aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, zo bent u verzekerd van een vakkundige montage van daglichtproducten in het hellend en platte dak op basis van de juiste damp en vocht-dichte aansluitingen en blijft uw isolatiewaarde van het dak behouden.

Bus_HJ_Ploeg_EdeComplete woning renovatie van kelder tot zolder
Wij hebben tevens ruime ervaring in het renoveren van woningen. Hierbij kan de gehele binnen- en buitenzijde van een woning worden aangepakt.
Ook hierbij vinden wij het belangrijk dat de renovatie duurzaam is, en uiteindelijk meer wooncomfort voor u oplevert.

Uiteraard vinden wij kwaliteit hierbij belangrijk, om zo een energiezuinige woning te realiseren, met zo min mogelijke stookkosten en zo weinig mogelijk onderhoud.
Alle facetten van een renovatie zijn voor ons bekend, compleet van dak tot aan de begane grond.

Dakvenstermeesters-Hellend-dakEn als dat nog niet genoeg is, pakken wij ook het buitenplaatje aan, hierbij valt te denken aan:
• gevelbekleding
• schuifpuien
• veranda’s
• dakkapellen
• tuinkamers
• dakgootwerk etc.

Herman Ploeg

Bekijk hier onze website
Bekijk hier onze facebook pagina
www.Dakraam-ede.nl

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Product gegevens

 

Persoonsgegevens

 

Verificatie

 

Adres:

Onderhoudsbedrijf HJ Ploeg
Broeksteeg 3
6718 VA Ede
Tel: 0318-693970
Mobiel: 06-53236712
Email: info@hjploeg.nl

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien