ROTO Q Dakraam NIEUW bij Dakvenstermeesters

ROTO_Q_logo

ROTO-Q – de handige Click

ROTO staat voor dakramen en toebehoren in German made kwaliteit: nauwkeurig vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Snelle en comfortabel te monteren. Duurzaam, stevig en met de beste onderhoudseigenschappen.
Roto staat bekend om zijn kwaliteit „German made“. En ook ROTO-Q houdt zich volledig aan deze belofte.

ROTO_Q sfeerbeeldKwaliteitsvol hout, een efficiënte beglazing en eenvoudige bediening en reiniging – met de nieuwe dakvensters scoort u bij uw klanten in alle opzichten. En dat voor een correcte prijs.
Maar ook u zult enthousiast zijn. Want het kwaliteitsvolle houten dakvenster is namelijk eenvoudig, snel en veilig te monteren: het slimme steeksysteem bevestigt per klikmelding of de belangrijke montagestappen juist zijn uitgevoerd.
En het flexibel instelbare tuimellager kan zich aan elke inbouwsituatie aanpassen en maakt het kinderlijk eenvoudig om alles naderhand goed af te stellen. Ook dat is een echt kwaliteitskenmerk, zoals u snel zult vaststellen.

Echt energie-efficiënt

Door de moderne beglazing en het omlopende warmte-isolatieblok en de folie-aansluiting (bij de RotoQ Plus-versie) verbetert RotoQ het woonklimaat, beschermt bij slechte weersomstandigheden en kan het energieverbruik omlaag worden gebracht. Al met de 2-voudige beglazing wordt een UW-waarde van 1,2 W/m²K bereikt. Maar het kan nog verder omlaag: met U-waarden tot 0,78 W/m²K voldoen de RotoQ -beglazingen aan de huidige vereisten voor een energie-efficiënte sanering. Met UW-waarden tot 0,78 W/m²K is de RotoQ geschikt voor de passieve woning.
En dat het niet om zomaar glas gaat, wordt ook door de details duidelijk. Want met de effectieve anti-dauw-coating biedt RotoQ ook in de koele morgenuren helder zicht.

Voor nog meer informatie kunt u kijken op ROTO-Q.nl

ROTO_Q sfeer