FAKRO proSky NIEUWE afmetingen!

De nieuwe prijslijst van FAKRO is binnen!

Goed nieuws hierin zijn de nieuwe afmetingen van het proSky dakraam met verhoogde tuimelas.

Het tuimeldakraam met verhoogde tuimelas heeft een groter glasoppervlak door een verlenging van het dakraam en niet door een verbreding.

Het systeem biedt de volgende voordelen:
Smallere dakramen kunnen geplaatst worden tussen sporen op standaardafstand, waardoor er dus geen tijdrovende vervangingen nodig zijn (vb. 55x140cm, 55x160cm, 55x180cm en 55x206cm.
Dankzij de hogere tuimelas en het innovatieve ophangsysteem (aangevraagd voor patent P-380795) kan het tuimeldakraam dienst doen als uitzetdakraam.
Het bovenste gedeelte van de vleugel zorgt voor bijkomende lichtinval en er hoeven in de hoogte geen bijkomende dakramen te worden geplaatst om voldoende lichtinval te creëren.
De enige dakramen op de markt die voldoen aan de norm DIN 5034-1 bij plaatsing op een dak met een helling van 39˚- 43˚, d.w.z. onderste kozijndeel op 95 cm en bovenste kozijndeel op min. 220 cm hoogte van de vloer.

Het tuimeldakraam met verhoogde tuimelas wordt standaard met de topSafe-technologie toegepast. Voorzien van het regelbare ventilatiesysteem V40P. De raamvleugel kan tot 160° getuimeld worden voor onderhoud.

Vraag hier vrijblijvend een OFFERTE bij uw Dakvenstermeester in de regio!

Fakro_proSky_nieuwe_maten