Dakvenstermeester Versendaal BV

Versendaal_Capelle_aan_den_Ijssel

Versendaal BV timmer & klusbedrijf
Hoofdweg 300
2908 LC Capelle aan den IJssel
M: 010-4500622
E: info@eenaanspreek.nl
I: www.eenaanspreek.nl

Timmerbedrijf en Klusbedrijf Versendaal B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat veel expertise in huis heeft. Wij zijn kleinschalig gestart in 2005 en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 12 vaste medewerkers. Daarnaast maken wij gebruik van ons netwerk met vaste zzp-ers, vakmensen met wie wij regelmatig samenwerken zodat wij zeer goed op de hoogte zijn van hun speciale deskundigheid en ervaring. Als timmer- en klusbedrijf zijn we in staat om zowel kleine als grote projecten uitstekend uit te voeren.

Goed om te weten is verder dat we heel snel tot actie kunnen overgaan. 

Versendaal_DakkapelOf het nu gaat om het op maat maken en plaatsen van kozijnen en dakkapellen of het plaatsen van horren, het aanbrengen van gordijnrails, het afhangen van deuren, het installeren van badkamers en keukens of het verrichten van stukadoors- en tegelwerk, bij Timmerbedrijf en klusbedrijf Versendaal B.V. zit u goed.
Dit is slechts een kleine greep uit de vele werkzaamheden die wij kunnen verrichten.

We werken niet alleen in Capelle aan den IJssel maar ook in Rotterdam, Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, enz. Wilt u een compleet interieur laten ontwerpen en realiseren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Verder kunnen we onder meer dakopbouwen aanbrengen en complete renovaties uitvoeren.

Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Wij kunnen maatwerk leveren op het gebied van:

  • Zolderverbouwingen
  • Kunststof kozijnen plaatsen
  • Verbouw
  • Onderhoud & renovatie
  • Restauratie
  • Badkamers
  • Interieurbouw
  • Timmerwerk in eigen timmerwerkplaats

Verder hebben wij verschillende timmerlui in dienst, ieder met zijn eigen vakbekwaamheid. Onder meer zijn bij ons werkzaam: een leermeester-timmerman, interieurtimmerlieden en assistent-timmermannen die door ons opgeleid worden. Ook werken we met andere vakmensen samen, zoals loodgieters, stukadoors, elektriciens en schilders.

Vaak kiezen mensen voor Timmer- en klusbedrijf Versendaal omdat wij complete verbouwingen kunnen verzorgen. Dat is gemakkelijk want men heeft dan één aanspreeekpunt.

Bekijk ook eens onze werken op de website en Facebookpagina:
Website Versendaal BV
Facebook Versendaal BV

Adres:

Hoofdweg 300
2908 LC Capelle aan den IJssel
Tel. 010-4500622
Email. info@eenaanspreek.nl
KvK 56144091

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien