Dakvenstermeester Henk Kenter uit Nieuwe Pekela

Klussenier Henk Kenter
Zuidwendingerweg 65
9663 AM Nieuwe Pekela
T: 0597 85 01 25
M: 06-33828574
E: h.kenter@klussenier.nl
I: www.klussenierhenkkenter.nl

Waarom kiest u voor Klussenier Henk Kenter

Henk-kenter-klussenier-dakvenstermeesterMijn naam is Henk Kenter, ik ben getrouwd en heb vijf kinderen. Naast mijn dagelijkse werk is mijn grootste hobby paardrijden en mennen.

Als Klussenier ben ik al jaren bekent in de regio als dakramen specialist, ik plaats bij voorkeur dakramen van VELUX en FAKRO. Maar ook lichtstraten, lichtkoepels, dakkapellen en de vergunningvrije LUXboX Dakkapel en Dakserre kan ik u aanbieden.  Naast Klussenier ben ik ook aangesloten als VELUX Montagepartner, vandaar ook de aansluiting bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zodat ik u gecertificeerde montage en garantie kan aanbieden.

Tevens ben ik gecertificeerd isolatiespecialist, Solesta zonne-energie installateur Met al deze specialisaties kan ik u ook uitstekend adviseren over de producten die door deze bedrijven worden geleverd. Daarnaast kan ik deze leveren en plaatsen.

Klussenier-Henk-KenterIk hou mij al jaren bezig met totaal renovaties van woningen. Veelal begon dat met een wat kleinere opdracht in huis, wat in een aantal gevallen is uitgemond in zeer complexe grote verbouwingen. Hierbij kunt u denken aan de volledige verbouwing van een zolder met een grote dakkapellen, het isoleren van het pand, daarbij gelijktijdig het vervangen van de kozijnen in bijvoorbeeld kunststof kozijnen, het vervangen van de C.V. ketel, het plaatsen van een nieuwe keuken, badkamer en toilet en uiteraard de afwerking van het geheel. Natuurlijk kunt u ook voor een minder ingrijpende verbouwing bij mij terecht. Omdat ik een project geheel kan aannemen, betekent dit voor u als klant, dat ik het aanspreekpunt ben voor het hele project en ook eindverantwoordelijk, dus anders gezegd “Vertrouwd Verbouwen”.

Ik word vaak gezien als een creatieve familieman, die iedereen graag wil helpen, gek is op paarden, energiebewust is en graag mooie dingen maakt. Dus heeft u ook een flinke verbouwing voor de boeg, of moet uw nieuw aangekochte pand totaal gestript worden en weer volledig opgebouwd, informeer dan naar de mogelijkheden. Ik kan u een vrijblijvende offerte aanbieden en sta u graag te woord.

Ik vind het geen probleem om een stuk te moeten rijden als ik voor u een mooie opdracht kan realiseren.  

Wij kunnen maatwerk leveren op het gebied van:

  • Plaatsen van dakramen en dakkapellen
  • Zolderverbouwing
  • Verbouwingen
  • Isoleren

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.
Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Bekijk ook eens onze werken op de website:
Website Klussenier Henk Kenter
VELUX Montagepartner
Facebook Klussenier Henk Kenter

Adres:

Zuidwendingerweg 65
9663 AM Nieuwe Pekela
T. 0597-850125
M. 06-33828574
E. h.kenter@klussenier.nl
KvK. 1133828

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien