Vervang uw huidige dakraam voor een ROTO Q Dakraam

Laat nu uw huidige Dakraam eenvoudig vervangen voor een ROTO Q!

Roto_WDF_Q4_H_3D_offen_140902Dakvenstermeesters doen het in een handomdraai – want bij de inbouw komt de nieuwe Roto Q met de grootste troef: de “click”. Het slimme plaatsingssysteem zonder schroeven bevestigt elke belangrijke montagestap – indien correct uitgevoerd – met een akoestisch signaal. Voor een snelle, soepele montage – en grote klanttevredenheid.

De instelbare tuimellager zorgt voor nog meer montageveiligheid. Daarmee kan het dakraam heel gemakkelijk aan elke inbouwsituatie worden aangepast – en nadien zonder veel inspanning worden bijgesteld.

Het ROTO Q dakraam is eenvoudig uit te wisselen met bijna alle merken dakramen, in veel gevallen kan zelfs de binnenafwerking gehandhaafd blijven zodat u tegen een gunstig montage tarief een nieuw dakraam heeft met de gemakken en isolatie-eisen van deze tijd!

Roto_Q_Ergonomische_handgreep Ruime handgreep!
Het ROTO Q dakraam heeft een ergonomische handgreep aan de bovenzijde welke het bedieningsgemak voor iedere leeftijd eenvoudig maakt.

Voor het ROTO Q dakraam is er ook raamdecoratie en zonwering verkrijgbaar, dit is eenvoudig te monteren zonder te schroeven.

Vraag uw Dakvenstermeester naar het advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN?

Meer info vind u hier op ROTO Q!