ROTO Q Dakraam NIEUW bij Dakvenstermeesters!

De Dakvenstermeesters zijn door ROTO geselecteerd om hun nieuwe Q Dakraam in Nederland te introduceren.

ROTO_Q logoRoto staat bekend om zijn kwaliteit „german made“. En ook RotoQ houdt zich volledig aan deze belofte.
Deze gedachte past perfect bij het Hollands Vakmanschap van de Dakvenstermeesters!

Kwaliteits volhout, een efficiënte beglazing en eenvoudige bediening en reiniging. Dit nieuwe dakvensters scoort in alle opzichten.
En dat voor een correcte prijs.

Roto_Q_dakraam_handgreepMaar ook u zult enthousiast zijn. Want het kwaliteitsvolle houten dakvenster is namelijk eenvoudig, snel en veilig te monteren: het slimme steeksysteem bevestigt per klikmelding of de belangrijke montagestappen juist zijn uitgevoerd.
En het flexibel instelbare tuimellager kan zich aan elke inbouwsituatie aanpassen en maakt het kinderlijk eenvoudig om alles naderhand goed af te stellen. Ook dat is een echt kwaliteitskenmerk, zoals u snel zult vaststellen.
Eenvoudig, intuïtief en snel

Roto_Q_dakraamDakvenstermeesters doen het in een handomdraai – want bij de inbouw komt de nieuwe RotoQ met de grootste troef: de “click”. Het slimme plaatsingssysteem zonder schroeven bevestigt elke belangrijke montagestap – indien correct uitgevoerd – met een akoestisch signaal. Voor een snelle, soepele montage – en grote klanttevredenheid.
De instelbare tuimellager zorgt voor nog meer montageveiligheid. Daarmee kan het dakraam heel gemakkelijk aan elke inbouwsituatie worden aangepast – en nadien zonder veel inspanning worden bijgesteld.

Voor meer info over het nieuwe ROTO Q dakraam kijk op www.roto-q.nl