dakvenstermeester_montage_keurmerk

Dakvenstermeesters Montage Keurmerk

Dakvenstermeesters-montage-keurmerkDakvenstermeesters Montage Keurmerk.

Maandag 2 januari 2017 gaat het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk officieel van start!

Waarom?
Daglichtproducten in de bouw en hellend en platte daken hebben tegenwoordig een hoge isolatiewaarde en zijn allen van goede kwaliteit met 10 jaar Garantie. Fabrikanten geven producttrainingen om hun product goed samen te kunnen stellen en te verwerken.
Waar het fout gaat is de aansluiting van deze 2 productgroepen op elkaar, denk aan vocht, condens en isolatiewaarde!
Een dak met isolatiewaarde Rc 6.0 moet deze isolatiewaarde ook behouden bij het toepassen van een daglichtproduct of ruimtewinner, wanneer de isolatie niet goed aansluit en de damp-dichte en damp-open lagen niet juist aangesloten worden ontstaan er problemen die veelal pas maanden of jaren later zich openbaren.

SKH_certificaatMerk onafhankelijk KEURMERK.
Het keurmerk is merk onafhankelijk en gericht op de inbouw en aansluitingen van dakramen, daglichtproducten, dakkapellen en lichtkoepels in het hellend- en platte dak, op basis van isolatiewaarde behoudend en luchtdicht bouwen. De aanstaande wet Kwaliteitsborging, aansprakelijkheid en het bouwbesluit zijn de basis van het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk.
Het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk is gecertificeerd door SKH voor de kwaliteitsborging, zo is de opdrachtgever verzekerd van een vakkundige en betrouwbare montage van het daglichtproduct of dakkapel.

Dakvenstermeesters-schildSluit als bedrijf aan bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk!
Het keurmerk is er voor aannemersbedrijven, dakdekkers, rietdekkers, klusbedrijven en zzp`ers die werkzaam zijn in de bouw, meer informatie kunt u lezen op onze website of u vult hier uw aanvraag in: Hoe wordt ik Dakvenstermeester?