Dakvenstermeester Hans van Gils Renovatiebouwklus

Hans_van_GilsMijn naam is Hans van Gils en eigenaar van Renovatiebouwklus.
Geboren in Breda 23 april 1965, opgegroeid in Ulvenhout en sinds 1990 woonachtig in het buitengebied van Wernhout (vijftig meter vanaf de Belgische grens).
Ik ben ongehuwd en heb geen kinderen. Samenwonend met Rosette die twee zonen en twee kleinkinderen heeft.

Opleidingen:
Bouwkundige Opleiding / Houtbewerking, machinale houtwerking en metselen. Elektrotechnische opleiding / Technicus Sterkstroom Installaties.
Aannemers Vakdiploma Burgerlijke en Utiliteitsbouw.

Na een periode van zeven jaar werkervaring in de bouw en elektrotechniek en daarna ruim veertien jaar werkzaam te zijn geweest als projectleider/manager in de elektrotechniek, waar ik complete installatie calculeerde, coördineerde en met de opdrachtgever communiceerde, waarbij een goede werkvoorbereiding en planning centraal staan om te komen tot het beoogde resultaat wat met de klant is overeengekomen.

RenovatiebouwklusDit alles heeft me er uiteindelijk toe bewogen mijn kennis en ervaring te bundelen en op 17 juni 2005 een eigen onderneming te starten in de gemeente Zundert met Renovatiebouwklus.
Met mijn Bouwkundige opleiding en het Vakdiploma Aannemer Burgerlijke en Utiliteitsbouw en Elektrotechnische opleiding in combinatie met mijn specialisatie in diverse installaties, ruime kennis en ervaring in de branche heb ik van mijn hobby, renoveren, bouwen, verbouwen mijn beroep kunnen maken.
Met de erkenning als Velux montagepartner en Roto montagepartner, Erkend BASkapel partner het Dakvenstermeester Montage Keurmerk in combinatie met mijn BouwGarant Certificering, kan ik me onderscheiden in de markt door klanten kwaliteit en garantie te bieden.
Daarmee win je het vertrouwen van je klant en dat levert werk op, veel werk.

Het Dakvenstermeester Montage keurmerk, is een specialisatie die perfect aansluit in de branche en met alles wat te maken heeft met daglicht toetreding in hellende- en platte daken. Omdat opdrachtgever, consumenten en overheden steeds meer eisen gaan stellen en erop toe gaan zien dat er kwaliteit wordt geleverd, komt de aansprakelijkheid meer en meer bij de aannemer / verwerker te liggen. Als je vooraf aan kunt tonen dat je volgens de richtlijnen werkt kiezen opdrachtgevers voor jouw en voor jouw kwaliteit.
Met vriendelijk groet, Hans van Gils