Dakvenstermeester Techado Dakkapellen uit Elst

Techado Dakkapellen: Uw Dakvenstermeester in de regio Elst.

Techado Dakkapellen
Techado_Dakkapellen_Elst
Onze dakkapellen zijn duurzaam en verantwoord én bij Techado leveren we maatwerk. Alle voordelen zorgen ervoor dat we erg veel enthousiaste klanten hebben. We leggen het graag aan je uit.

Techado dakkapellen zijn duurzaam en verantwoord
We maken onze Techado dakkapellen van slimme en milieuvriendelijke kwaliteitsproducten die héél lang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben.

Zo gebruiken we geen loodslabben, maar Ubiflex loodvervanger voor een waterdichte afsluiting. We werken met PIR hardschuimisolatie die dunner is en beter isoleert dan bijvoorbeeld glaswol of knauf en we werken bijvoorbeeld met Keralit buitenbekleding. Dat wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is onderhoudsvriendelijk en duurzaam! Voor in de kozijnen gebruiken we HR++ dubbelglas en we leggen geen bitumen dakbedekking, maar EPDM rubber dakfolie met een levensverwachting van 50 jaar.

Zo heb je jarenlang zorgeloos plezier van je investering!

Over Techado
Techado_Dakkapel_Prefab
De naam Techado komt van het Spaanse Tejado, wat “dak” betekent. In mijn jeugd woonde ik een aantal jaren in Spanje; het land van ruimte, licht en veel zon. Later kwam ik door vakantiewerk in de dakkapellenbranche terecht en nadat ik bij verschillende specialisten werkte, heb ik in 2003 Techado opgericht.Ondertussen is het een mooi bedrijf met een geweldig team vaste medewerkers dat al jarenlang met mij voor onze klanten werkt. We doen het samen en vinden het belangrijk om goede kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs. Onze dakkapellen moeten duurzaam zijn en de klanten tevreden.

Als ik kijk naar de waardering die we krijgen, lukt dat uitstekend. Op klantenvertellen.nl scoren we erg hoog met een ruime 8 en maarliefst 99% procent van onze klanten beveelt ons bij anderen aan. Daar zijn we trots op!

Als jij meer wilt weten over Techado en onze dakkapellen, ben je van harte welkom. We zijn je graag van dienst!

Techado b.v.
Alex Timmer

TECHADO BV
Industrieweg oost 2B
6662 NE Elst (Gld)
T: 0481-350345
E: info@techado.nl

Kijk ook eens op:
Website: www.techado.nl
Facebook: Techado

Vraag nu een dakkapelofferte aan!

Product gegevens

 

Persoonsgegevens

 

Adres:

Techado BV
Industrieweg Oost 2B
6662 NE Elst (Gld)
Tel: 0481-350345
Fax: 0481-425301
Email: info@techado.nl
Internet: www.techado.nl
KvK: 09135374

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien