Dakvenstermeester Klaassen Dakkapellen uit Hulshorst

Klaassen Dakkapellen: Uw Dakvenstermeester en Dakkapel specialist.

Klaassen Dakkapellen
Klaassen_Dakkapellen
Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 30 jaar. Wij plaatsen per jaar ±900 dakkapellen door bijna geheel Nederland. Deze hoeveelheid maakt ons met recht een specialist. Geen dak is ons vreemd en door de jaren heen zijn wij vrijwel alles tegengekomen. Met veel plezier werken onze plaatsingsploegen het gehele jaar om u in één dag meer zolder te bezorgen. Na de plaatsing van de dakkapel nemen wij geen afscheid van u. Klaassen Dakkapellen beschikt over een goed functionerende service afdeling zodat ook eventuele garantiewerkzaamheden met zorg kunnen worden opgepakt. Wij zorgen dat u ook tevreden blijft nadat uw dakkapel door ons geplaatst is.

Over Klaassen Dakkapellen
Showroom_Klaassen_Dakkapellen
Ons grootste kracht is dat wij alles in één hand houd houden. Van adviseur, bouwkundig tekenaar, werkvoorbereidingsploeg, plaatsingsploeg tot de service monteur, allen zijn in dienst van Klaassen Dakkapellen. Het voordeel voor u is dat u in een later stadium niet te maken kan krijgen met partijen die naar elkaar wijzen. U heeft één aanspreekpunt, namelijk Klaassen Dakkapellen

Dakkapellen Showroom
Wilt u een kijkje nemen in ons bedrijf, dan bent u van harte welkom. Wij beschikken over een showroom waar de meeste types dakkapellen en materialen zijn opgesteld. De showroom is dagelijks geopend van 9.00-12.00 en 13.00-16.00. Zaterdag alleen op afspraak. Natuurlijk komen wij ook graag bij u thuis, zodat u samen met de adviseur ter plekke kunt bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ervaringen van onze klanten zijn belangrijk voor ons en gelden als graadmeter voor ons bedrijf.
Wij zijn trots op onze score!

Nieuwsgierig geworden? Vult u dan vrijblijvend het contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk met u contact op.

Klaassen Dakkapellen
Varelseweg 65
8077 RB Hulshorst (Gld)
T: 0341-452112
E: info@meerzolder.nl

Kijk ook eens op:
Website: www.klaassen-dakkapellen.nl
Facebook: Klaassen Dakkapellen

Vraag nu een dakkapelofferte aan!

Product gegevens

 

Persoonsgegevens

 

Adres:

Klaassen Dakkapellen
Varelseweg 65
8077 RB Hulshorst
Tel: 0341-452112
Email: info@meerzolder.nl
Internet: www.klaassen-dakkapellen.nl
KvK 08055241

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien