Dakvenstermeester Franken Dakkapellen uit Elburg

Franken Dakkapellen: Uw Dakvenstermeester en Dakkapel specialist.

Franken Dakkapellen
Franken_dakkapellen_ElburgAl meer dan 25 jaar is Franken Dakkapellen gespecialiseerd in het maken en monteren van dakkapellen. Vanaf het begin heeft Franken Dakkapellen zich toegespitst op het vervaardigen en plaatsen hiervan. Al onze monteurs hebben de een ruime kennis en ervaring. Op deze manier kunnen wij u een topproduct van uitstekende kwaliteit garanderen.
De volledige ontwikkeling, voorbereiding en/of productie van elke dakkapel wordt gedaan in onze modern uitgeruste werkplaats. Door deze manier van werken, kunnen wij, over het algemeen genomen, de dakkapel binnen één dag plaatsen. Ook plaatsen wij kozijnen, vensterbanken en optionele producten, zoals screens. Daarvoor maken wij gebruik van het complete assortiment van gespecialiseerde topmerk fabrikanten in Europa.

Showroom
Franken_dakkapellen_MaatwerkWeten wat wij voor u kunnen betekenen? Graag nodigen wij u uit om onze showroom te komen bezoeken. Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. U kunt ons ook bellen op 0525-662204. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.
Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of het opvragen van een offerte.
Bent u op zoek naar een dakkapel voor uw woning? Franken Dakkapellen kan een dakkapel leveren en plaatsen in de maat en soort die u wenst, tegen een aantrekkelijke prijs. Ons vakkundig personeel zorgt voor een perfecte levering en montage.

Levering en montage in heel Nederland.
Franken_dakkapellen_elburgWij leveren en plaatsen onze, op maat gemaakte, dakkapellen in bijna heel Nederland. Zo monteren wij de dakkapellen o.a. in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Noord Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zuid Holland en Brabant.

Franken Dakkapellen biedt u:

  • Kwaliteit tegen een scherpe prijs.
  • Snelle levering.
  • Plaatsing van de dakkapel binnen één werkdag.
  • Mogelijkheid om de dakkapel afgetimmerd en gebruiksklaar op te leveren.
  • Vergunningaanvraag bij uw gemeente (digitaal en excl. legeskosten en kosten derden).
  • Mogelijkheid om grof afval mee te laten nemen.
  • Offerteprijs is inclusief plaatsing en b.t.w.

Gratis en vrijblijvend advies.
Meer weten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0525 – 662204 of het contactformulier in te vullen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.
U kunt uiteraard ook langskomen in onze ruime showroom voor een indruk van onze dakkapellen. Maakt u daarvoor een bezoekafspraak, dan bent u ervan verzekerd dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden.

Franken Dakkapellen
Noorderbreedte 7
8081 PX Elburg
T: 0525-662204
E: info@frankendakkapellen.nl

Kijk ook eens op:
Website: www.frankendakkapellen.nl
Facebook: Franken Dakkapellen

Vraag nu een dakkapelofferte aan!

Adres:

Franken dakkapellen
Noorderbreedte 7
8081 PX Elburg
T. 0525 – 662204
E. info@frankendakkapellen.nl
I. www.frankendakkapellen.nl
KvK. 64543803

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien