Dakvenstermeester Dakplus B.V.B.A. uit Geel Belgie

Dak Plus B.V.B.A. 
Vossendaal 13 C2
2440 Geel
T: +32(0)14556643
M: +32(0)479646160
E: info@dakplus.be
I: www.Dakplus.be

DAKPLUS is uw Dakvenstermeester en daglicht specialist uit Geel (Belgie)

Dak Plus treedt op als een vakman én vertrouwenspersoon die u begeleidt door het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie. Vakkundig advies, professionele uitvoering, verfijnde afwerking, open communicatie en een uitstekende na-service. Dit zijn de de pijlers die de basis vormen voor het dakwerkersbedrijf dat Dak Plus vandaag is. Ons bedrijf is gevestigd te Westerlo en Geel en is een erkend en geregistreerd aannemer in dakwerken.

Elk project heeft andere noden en kan een andere aanpak vragen. Dak Plus specialiseert in daglichtprojecten van A tot Z. Voor een advies op maat, komen we graag bij jou langs. Zo zoeken we samen de ideale daglichtoplossing voor jouw project, rekening houdend met zowel het doel van de ruimte en de technische mogelijkheden als met jouw budget en wensen.

DAKPLUSDak Plus is sinds het jaar 2000 erkend plaatser en Pro Contact in België. Zaakvoerder Johan Vandebuerie heeft al vele jaren een goede relatie met VELUX België. In 2014 begon hij samen met een IT specialist aan de uitbouw van een online offerte tool voor VELUX dakvensters inclusief plaatsing op velux.dakplus.be.
Voor Nederland kwam er later de erkenning als montagepartner bij met als gevolg de Nederlandse calculator op velux.daglicht.center.

Wij kunnen maatwerk leveren op het gebied van:

  • Plaatsen van dakramen en dakkapellen
  • Zolderverbouwing
  • Dakrenovatie en nieuwbouw
  • Isoleren

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.
Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Bekijk ook eens onze werken op de website:
Website Dakplus
VELUX Montagepartner
Facebook Dakplus

Adres:

Vossendaal 13 C2
2440 Geel
T: +32(0)14556643
M: +32(0)479646160
E: info@dakplus.be
I: www.Dakplus.be

Laat routebeschrijving zien vanaf Laat zien